Loading...
ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

eBIZ - Vaša Web agencija

eBIZ pruža širok spektar usluga koje su prilagođene potrebama klijenata. Specijalizirani smo za izradu modernih i funkcionalnih web stranica, web trgovina i web aplikacija.

Naše usluge uključuju izradu potpuno prilagođenih i funkcionalnih web stranica koje su estetski privlačne i korisnički prijateljske.

Također, nudimo i izradu web trgovina za klijente koji žele prodavati proizvode i usluge putem interneta, pružajući im fleksibilnost i mogućnost povećanja prodaje.

Možemo ponuditi i razvoj web aplikacija za poslovne i druge namjene, koje su prilagođene specifičnim zahtjevima klijenta. Koristimo najnovije tehnologije kako bi osigurali da su web aplikacije sigurne, funkcionalne i pouzdane.

Uz sve ovo nudimo i usluge web hostinga. 

eBIZ također nudi podršku korisnicima nakon što je web rješenje implementirano. Uvijek smo dostupni kako bi klijenti dobili potrebnu pomoć u održavanju, ažuriranju i poboljšanju njihovih web rješenja. Pružamo podršku klijentima nakon implementacije web rješenja, kako bi klijenti bili uvijek zadovoljni i kako bi se njihovo poslovanje odvijalo bez problema.

eBIZ nudi kreativni i inovativni dizajn, što je ključno za uspjeh web stranice, trgovine ili aplikacije. Koristimo najnovije alate i tehnologije kako bismo osigurali da su sva naša rješenja moderna, prilagođena i privlačna.

Naš pristup je fleksibilan i prilagođen klijentima, tako da svaki projekt vodimo na način koji odgovara specifičnim potrebama klijenta.

Naš cilj je pružiti klijentima visokokvalitetna rješenja koja su moderna, sigurna i funkcionalna. Stalno pratimo najnovije trendove u industriji kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju najbolje moguće rješenje.

ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

Izrada Web trgovina

Nudimo usluge dizajna, razvoja, integracije i održavanja web trgovina, kao i prilagođenih rješenja za plaćanje i upravljanje zalihama.

Također pružamo usluge optimizacije web trgovina za tražilice (SEO), upravljanja društvenim mrežama i oglašavanja putem društvenih mreža, kao i usluge stvaranja sadržaja, kao što su opisi proizvoda i blogovi.

Nudimo dakle usluge koje su potrebne za stvaranje i održavanje uspješne web trgovine, uključujući sve od samog dizajna i razvoja do oglašavanja i analitike, kako bi pomogle svojim klijentima u postizanju svojih poslovnih ciljeva.

Jedinstveni smo po tome što Vam možemo ponuditi rješenje Web trgovine tipa “ključ u ruke” – za Vas ćemo napraviti apsolutno sve – fotografiranje proizvoda, unos proizvoda, kreirati opise proizvoda, održavati cjenike, pisati članke…

Dakle, osim redovitog tehničkog održavanja, nudimo Vam i uslugu održavanja kompletnog sadržaja Vaše nove web trgovine!

Predstavljamo izabrane Web trgovine

ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

Izrada Web stranica

eBIZ nudi uslugu izrade web stranica koje su prilagođene potrebama klijenata. U sklopu tih usluga, eBIZ pruža sve što je potrebno za stvaranje profesionalne web stranice, uključujući dizajn, razvoj, optimizaciju za tražilice, upravljanje sadržajem i održavanje.

Dizajn web stranica uključuje izradu vizualnog identiteta, odabir boja, fontova, slika i drugih vizualnih elemenata koji će se koristiti na stranici. Razvoj uključuje programiranje web stranice i njezinih funkcionalnosti, kao što su kontakt obrasci, galerije slika, e-commerce mogućnosti i drugo.

Optimizacija za tražilice (SEO) je proces povećavanja vidljivosti web stranice na tražilicama kao što su Google, Bing i Yahoo, a uključuje odabir ključnih riječi, optimizaciju sadržaja i strukture web stranice te izgradnju kvalitetnih povratnih veza.

Upravljanje sadržajem obuhvaća stvaranje i objavljivanje sadržaja na web stranici, kao što su članci, blogovi, videozapisi i drugi mediji, te njihovo ažuriranje kako bi bili relevantni i atraktivni za posjetitelje web stranice.

Održavanje web stranice uključuje redovito ažuriranje i popravke, kao i osiguravanje sigurnosti i funkcionalnosti web stranice.

eBIZ Vam nudi uslugu izrade web stranica uključuju sve potrebne korake za stvaranje i održavanje profesionalne i funkcionalne web stranice koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Predstavljamo izabrane Web stranice

ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

Izrada Web aplikacija

eBIZ nudi usluge izrade modernih web aplikacija koje su prilagođene poslovnim i drugim potrebama klijenata. Ove aplikacije su dizajnirane tako da omogućuju klijentima da poboljšaju svoje poslovanje, automatiziraju procese i pružaju bolju uslugu svojim korisnicima.

U sklopu usluga izrade web aplikacija, eBIZ pruža sve potrebno za stvaranje i razvoj modernih aplikacija koje su sigurne, pouzdane i prilagođene korisnicima. To uključuje dizajn korisničkog sučelja koje je lako za korištenje i pruža intuitivno iskustvo korisniku, razvoj funkcionalnosti koje su prilagođene potrebama klijenta i integraciju s drugim softverskim rješenjima koje klijent već koristi.

Web aplikacije mogu biti prilagođene različitim poslovnim potrebama, kao što su kreiranje računa, upravljanje zalihama,  upravljanje projektima, analiza podataka i drugo. Također, mogu biti razvijene za različite namjene, kao što su upravljanje rezervacijama, online prodaja, komunikacija s korisnicima i drugo.

eBIZ također nudi podršku korisnicima nakon što je web rješenje implementirano. Uvijek smo dostupni kako bi klijenti dobili potrebnu pomoć u održavanju, ažuriranju i poboljšanju njihovih web rješenja.

eBIZ nudi kreativni i inovativni dizajn, što je ključno za uspjeh web stranice, trgovine ili aplikacije. Koristimo najnovije alate i tehnologije kako bismo osigurali da su sva naša rješenja moderna, prilagođena i privlačna.

 

Predstavljamo aplikacije

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.